Concerts

Couleur Royale: The Charli Green Bigband i.s.m. The Colour Kitchen

Concert Details:

  • Date:
  • Venue:ZIMIHC theater Zuilen - Prinses Christinalaan 1 - Utrecht
  • Reserveringen: 030-2230023
  • Website:www.zimihc.nl

La Couleur Royale - Winter editie

Voor velen al bekend maar voor de nog niet 'kenners' ook op deze avond zal de theaterzaal van ZIMIHC theater Zuilen worden omgetoverd tot  een 'Grand Café' waarin u tijdens een heerlijk diner - verzorgd door The Colour Kitchen - kunt genieten van de muziek van The Charli Green BigBand onder leiding van Charli Green. Ook wanneer u geen gebruik wenst te maken van het diner bent u van harte welkom. La Couleur Royale is een samenwerking tussen ZIMIHC theater Zuilen, The Colour Kitchen en The Charli Green BigBand.

Denise Jannah & Charli Green Bigband: "A glimpse into our Soul"

Concert Details:

  • Date: 20
  • Venue: ZIMIHC theater Stefanus - Braziliëdreef 2 - Utrecht
  • Entree: € 20,- (Met kortingscoupon Echt Overvecht 50% korting - te verrekenen aan de deur)
  • Website:www.zimihc.nl/stefanus

Denise Jannah & Charli Green presenteren "A Glimpse Into Our Soul"

Op 7 februari zullen meeslepende en swingende jazzklanken van Denise Jannah en The Charli Green Bigband de zaal in Stefanus verwarmen. The Charli Green Big Band treedt onder leiding van Charli Green gezamenlijk op met jazzvocalist Denise Jannah. De combinatie van haar volle, warme stem en toegankelijke uitstraling maakt Denise Jannah een uitzonderlijke zangeres die je meeneemt in haar verhaal en je zo een ‘glimpse into her soul’ geeft. De dynamiek tussen Denise Jannah en de Charli Green Big Band nodigt de luisteraar uit om mee te genieten van deze muzikale chemie.

Denise Jannah

De in Overvecht wonende Denise Jannah werd als eerste Nederlandse zangeres gecontracteerd door het bekende Jazzlabel Blue Note Records en won in 1994 haar eerste Edison Award. Inmiddels heeft Denise Jannah door haar ruime ervaring, zowel nationaal als internationaal een aanzienlijke reputatie opgebouwd waardoor zij een veelgevraagde Jazzzangeres is.

Charli Green

Geboren in Memphis Tennessee, groeide Charli Green op in het kloppende hart van de jazzmuziek. Geïnspireerd en beïnvloed door The Big Band als instituut, groeide bij Charli Green al snel de overtuiging dat een Bigband een aanmoedigend platform biedt voor muzikanten om zich in samenwerkingsverband verder te ontplooien. Zijn ruime ervaring in de jazzmuziek en passie voor Bigbands leidden tot het ontstaan van The Charli Green Bigband. De band, bestaande uit 17 professionele musici, brengt onder leiding van de bevlogen trompettist, arrangeur en componist een energiek en geheel eigen geluid ten gehore.

Cultuurkaartactie: 50% korting op entree. Korting wordt bij de ingang verrekend op vertoon van de bon.